Träning

Alltså det här med träning, varför är det så jobbigt…och tråkigt. Ja när man väl har kommit till gymmet så är det helt ok att vara där, men det är det där att när man är hemma, ska man ta på sig träningskläder och ta sig till gymmet som är jobbigt, så mycket lättare att bara lägga sig i soffan o slappa istället.

Häromdagen tog jag mig i kragen o promenerade till gymmet, har ca 5-7 minuters promenad dit så det finns ingen ursäkt att jag har långt till gymmet.

Har inte varit där på säkert ett år men snällt betalat medlemsavgiften varje månad för jag vill ju träna, vet det är hälsosamt, man får mer energi och man mår ju sååå mycket bättre men ändå har jag inte gått dit!

För några veckor sen var vi på middag hos vänner där mannen har fått tjocktarms cancer, han pratade om träning och att äta hälsosamt, jag blev väldigt peppad av honom ( Tack 🙏🏼🤗) och det har börjat få mig att tänka mer på att jag måste börja träna.

Sen vill jag gärna vara en bra förebild för mina barn. De tränar alla och just nu har vår äldsta son Tristan brutit handen så han kan inte träna sitt älskade fotboll, han blev opererad imorse, fått satt in skruvar så det blir några veckor till utan träning för honom.

Tristan smsa mig häromdagen och sa att nu går du till gymmet mamma och det fick mig att verkligen ta mig i kragen.

Träffade på vår vän som drabbats av tjocktarms cancer samma morgon och han sa att sätt upp små mål så blir det roligare. Jag sa till mig själv att jag skulle promenera 3 km och det gjorde jag. Det kändes superskönt, sen körde jag lite maskiner med efter det.

Det hade ju varit härligt att kunna ha sprungit en mil i sitt liv, kan knappt springa en meter som det är nu hahaha har opererats 2 gånger i mitt vänstra knä och det är inte helt bra fast det var över 20 år sedan jag opererades, knät låser sig emellanåt när jag springer eller cyklar så jag börjar sakta med promenader.

Hoppas ni får en härlig dag i blåsten!

Bilden är från den dagen förra veckan när jag promenerade till gymmet.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *