Tjejkväll & Lördags fix

Igår kväll var jag och träffade mina ”starta eget” tjejer, vi är 4st som träffas då och då. Dessa tjejer är guld värda och jag är så glad att få ha dem i mitt liv.

Vi gick en starta eget kurs och det var där vi träffades, vi hade verkligen roligt ihop på den kursen och har fortfarande när vi ses.

Tristan körde sin gamla mamma både dit och hem så jag kunde ta ett glas vin….eller två 😜

Maria och Marie

Agneta

Tusen tack tjejer för en toppenkväll💕

Idag har jag börjat ta itu med mina ”ska göra” projekt.

Jag har massor med både små och stora projekt jag ska göra, vi är experter på att skjuta upp på saker och ting, men nu har jag sagt till mig själv att jag ska göra några av dem varje vecka så det blir gjort.

Både Todd min man och jag tycker inte om att skjuta på saker och ting men vardagslivet med jobb och aktiviteter mm gör att man är trött och bara orkar inte helt enkelt.

Jag använder en superbra app som heter Wunderlist, där skriver jag ner allt jag vill göra. Jag har gjort många olika listor, tex så har jag en att göra lista, en bucket list, en film lista, vill ha lista, en lista för var jag vill resa mm. Barnen har laddat ner appen och där skriver de in sina önskelistor för jul och födelsedagar delar listan med mig, supersmidigt 🤗

På min lista idag hade jag tänkt att jag skulle städa köket, tvätta, stryka och sätta upp gardiner, städa ut vårt skafferi, fixa med blommorna och sen slappa 😜 Kan tillägga att gardinerna tog jag ner för över en vecka sen och tvättade men inte kommit till skott med att stryka dem.

Ja jag hann inte allt, jag skippade skafferiet och istället började jag rensa vid min så kallade arbetsplats, där är ett berg med en massa papper, reklam som jag behövde gå igenom. Arbetsplatsen är inte klar än så det kommer bilder en annan dag på det, ska sätta upp hyllor och fixas en del.

Todd byggde klart den lilla delen av vårt nya staket idag. Är så stolt över honom för han är annars inte direkt den händige personen som bygger saker så han var lite nervös innan han började bygga, men det har gått jättebra och jag tycker det blir väldigt fint 👍🏼😍🌟🌟🌟🌟🌟

Hoppas ni haft en underbar lördag och sov gott

Kram

Så här städar jag vår köksö 😂😂

Gardinerna uppsatta

Lilla staket delen är klar 👊🏼👍🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *