Om

Hej och välkomna till min blogg!

Jessica heter jag, är gift sen 1999 med min bästa vän Todd och vi har 4 härliga barn tillsammans, tre killar som är födda 99, 04 och 06 och en tjej som är född 12.

Ville starta denna bloggen för jag kände att jag ville ha ett ställe där jag kunde ventilera och dela med mej av mitt liv som fru, mamma och digital marknadsförare och allt kaotiskt däremellan 🙂

Jag älskar så klart barn o mina barn är allt för mej, men jag gillar även heminredning ( ja jag vet det finns massor med heminredningsbloggar ;), DIY så som att fixa gamla möbler, pyssla mm, baka och laga mat tycker både min man och jag om, trädgårdsarbete är ett intresse som växt med åren, digital marknadsföring är ett intresse jag har haft långt innan Facebook fanns 🙂

Jag studerar just nu en YH utbildning till Onlinemarknadsförare vid Medieinstitutet i Malmö, det är en superkul utbildning, kommer säkert skriva mer om detta.

Jag o min familj bor i en nybyggd villa som jag (vi 😉 designat och byggde år 2015 (flyttade in till julen) så vi är i full färd med att anlägga trädgården denna sommaren (2017).

Min man är amerikan och jag träffade honom när jag hade avslutat mina studier till Internationell Marknadsförare vid Pace University på Manhattan New York.

Jag hade fått jobb på svenska Ordning o Reda i New York och träffade då Todd på en av våra stam barer på lower east side.

Japp det var kärlek vid första ögonkastet och därefter gick allt väldigt fort, jag flyttade in till honom efter bara 6 veckor, vi fick vår första son ett år senare, faktiskt exakt på dagen som vi hade träffats ett år tidigare, när sonen var 3 månader gifte vi oss och jag sa upp mej från Ordning o Reda och började ett liv som hemmafru som varade i 11 år.

Nästan direkt efter vi gift oss började jag gå upp i vikt efter att ha gått ner alla gravid kilona så jag fattade inte vad som hade hänt, men det visade sej att jag hade struma, gick upp 30 kg på 3 månader, blev diagnoserad med Grave Disease, och läkarna var lite chockade för jag skulle ha gått ner i vikt med Graves Disease men tyvärr gjorde jag tvärtom. Gjorde en jodbehandling men mår inte helt bra, kämpar än i dag nästan 18 år senare med min vikt tyvärr 🙁

Den 11 September 2001 var en fruktansvärd dag i vårt liv, orkar inte skriva om det här men ni kan läsa artikeln på min gamla blogg där ni även kan läsa lite om när vi byggde hus.

Hemmets Journal

Byers Residence gamla blogg

Efter 12 år i New York/ New Jersey så tog jag min man och våra barn och flyttade till Söderslätt i Skåne, något som jag inte har ångrat för en sekund. Stor trivs med vårt tråkiga svensson liv som jag brukar kalla det hihi men innan vi flyttade så blev jag amerikansk medborgare…tyvärr….ja det kommer jag med att skriva om senare 🙂

Jag hoppas ni kommer att trivas här och ni får så klart gärna kommentera!

Ser fram emot att lära känna er 🙂

Kram

Jessica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *