Mitt Första Inlägg på min nya blogg ;)

Hej på er alla,

Nu äntligen är min nya blogg uppe, den är dock fortfarande under uppbyggnad 🙂

Jag bloggade lite under tiden vi byggde hus och vill ni läsa om det så kan ni klicka här!

Att bygga hus var en otrolig erfarenhet, kan sakna det och hela processen med byggandet, samarbetet med vår fantastike byggare och hans team, men det tar också väldigt mycket av ens tid.

Vårt sten hus tog ca 6 månader, de började arbetet den 25 maj 2015 och vi flyttade in den 20 December 2015 och då hade de några veckors semester under sommaren.

Ett talesätt jag hört är att man ska bygga tre hus innan man är nöjd så man vet aldrig vad som kan hända i framtiden 😉

Får nog säga att vi är väldigt nöjda med vårt hus men skulle jag ändra på något så hade det nog varit att göra köket och vardagsrummet ännu större.

Jag hade byggt ihop tvättstuge ingången med garaget med en extra dörr sidan om garageporten för jag vill inte öppna garageporten varje gång man ska gå in det hållet. Varför vi inte gjorde det var för att jag kände att det var just onödigt för man måste då köpa en branddörr och det skulle kosta en del mer.

Jag kommer att blogga om allt som faller mej in så det kan bli allt från vårt hus, heminredning, våra barn, bakning, matlagning, pyssel, diy, hur man kan spara pengar, tjäna extra pengar  mm mm  helt enkelt tankar och ideér om vad jag vill dela med mej av.

Ses snart igen

Kram ❤️

Jessicas Signature

 

Ps. Här kan du läsa mer om vem jag är

 

Husritning

Fasad ritning på vårt hus som jag/vi ritat

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *