Älskar att shoppa billigt

Igår söndag bestämde vi oss för att åka och köpa nödvändiga saker som vi dragit på.

Vi hyrde ett stort släp med tak och körde iväg till Svågertorp i Malmö.

Första anhalten var Ikea där vi köpte 2 sängar till J o D. Vi köpte även 20 genomskinliga plastlådor som vi ska ha för att organisera garaget. Behöver säkert köpa fler framöver men det är en start i alla fall. Blev lite småsaker med bla ett nytt sommartäckte till mannen o mej, vi har ett enda stort täcke o älskar det, men det svalaste vinter duntäcket vi har nu är alldeles för varmt.

Blev inte mycket tittande på mycket annat för vi ville hinna med allt vi skulle plus att där var rätt så mycket folk.

Lilla E började med känna sej dålig, sa hon hade ont i halsen, inte så kul att ut o handla då, men nästa anhalt var Jula där det inhandlades en grön cool skottkärra.  Jag tyckte den rosa var snyggare men lät mannen bestämma 😜 Vi tittade även på altan stolar till våra altanbord men de hade inget vi gillade.

Sen blev det Rusta och där tro det eller ej så hittade vi altanstolar som var supersköna, stapelbara och priset var fantastiskt, 199kr/st, helt otroligt så vi köpte 12st, Todd åkte faktiskt och köpte 4 till idag så nu kan vi ha fest 😊🎉 Vi hittade även en kolgrill som Todd gillade ( han är den som grillar), av någon anledning så vill han ha kol grill och inte gasol grill.

Efter Rusta gick vi o åt på Burger King, usch så äckligt det är egentligen, supergott när man äter det men jag mår sååå dåligt efteråt, mest samvetet som mår dåligt men jaja jag skulle tagit sushi istället. E åt lite men inte alls som hon brukar så nått var på gång med henne.

Inne på Bauhaus fick vi handlat lite trädgårdsverktyg som vi behöver nu när trädgårdsarbetet snart ska börja.

Jag älskar loppisar och jag älskar att hitta heminredning, kläder ja allt till ett bra pris, speciellt om det är snyggt med och ser ut att ha kostat mycket mer så är det superkul!

Vi var hemma vid 17 tiden, lasta av allt o sen fick Todd köra o lämna släpet. 

Vi var helt slut på kvällen och E blev lite sämre så hon fick sova hos oss.

Kram ❤️

Jessicas Signature

 

Allt vi handlade idag i släpet 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *